Fler screentryckta tyger

En fin gammal kokbok från anno 1832 blev inspirationen till detta screentryckta tyg. Bland alla tänkbara recept så valde jag att kopiera av avsnittet med tårtor, kakor, bakelser och konfekturer. Bottentyget är en uttjänt bomullsgardin som jag har rollat olika toner av textilfärg på. När det var torrt screentryckte jag några av recepten lite hur som helst med två olika tryckfärgskulörer.

Kommentarer
Postat av: Gunnel Svensson

Detta ser mycket roligt ut. Har testat lite med screentryck i liten skala för länge sedan, får se någon gång om jag tar tag i det. Du har en trevlig blogg med lite av varje för sådana som vi som gillar många oika textila uttryck. Just nu är jag inne i stickningens värld ... :-)

Svar: Vad glad jag blir att du har kommenterat min blogg. Det är det inte så många som gör. Om du behöver komplettera ditt stickbibliotek så har jag en hel del stickböcker till salu.
Själv har jag precis börjat en broderikurs på halvfart på distans på Västerberga folkhögskola i Storvik. Den är tvåårig och jag tror att detta kommer att passa mig väldigt bra med gemensam träff en gång per månad och däremellan kommunkation via nätet.
Ann-Marie Alskog

2013-12-09 @ 13:19:04
URL: http://gunnelsvensson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0